2015. március 28., szombat

Talán néhányan követtetek minket a Facebookoon, de lehet, a többség nem. Nos, azoknak, akik csak itt követtek minket, talán meglepetés lesz, hogy mától egy új blogot olvashatnak az eddigi helyén.

Sok változás történt körülöttünk, a legmarkánsabb a névváltás. A Hababann Design elbúcsúzott és helyette Eni.co néven folytatjuk az eddigi munkát.

Sok-sok oka van a változásnak, de talán nem is ez a lényeg, hanem sokkal inkább az, hogy ez a hobbiként indul szerelem kinőtte magát. Nagyon sokan megismerték a munkáinkat, a fonaltartóinkat, a gombjainkat. Ezért éppen ideje volt komolyan venni magunkat! 

A változások a termékeink minőségén, a vevőközpontúságunkon mit sem változtat! Sőt, most már lassacskán sikerült mindent feltölteni a honalapra is, így ott egyszerűbben megtaláljátok azt, amit kerestek!

Emellett rendszeresen megtalálhattok minket vasárnaponként az Antik Placcon is. Nézzétek csak, holnap is hasonló kincsekkel várunk titeket:
Lesz minden földi jó: gomb, fonaltartó, képkeret, tortatál, nyuszis doboz. Soroljam még? Inkább győződjetek meg róla személyesen milyen meglepetéssel várunk benneteket!

Eni

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése